Strict Standards: Non-static method GenericDataObject::IncludeAllDataClasses() should not be called statically in /home/ocrotire/public_html/data/init.php on line 17

Strict Standards: Non-static method _SettingsData::_GetAllObjects() should not be called statically in /home/ocrotire/public_html/fw2.0/data/objects/_GenericDataObject.php on line 385
Fundatia Familia Si Ocrotirea Copilului

Concursuri

POVESTEA MEA

“2001 - Începutul meu la F.O.C.”

“Ma numesc A. Paul.

Când am venit prima oara, de fapt a venit la mine domnul Daniel Sorescu, asistent social, la mine acasa, am vorbit si mi-a dat o hârtie cu care sa vin marti la sediul Fundatiei. Dupa o saptamâna I-am întâlnit pe fratii Caldaras si ne-am spus ce probleme aveam dupa care , timp de o luna în fiecare marti veneam la grupul de lucru pe probleme de delincventa pentru minorii delincventi. Eram unii dintre cei mai rai delincventi din cartier. Dupa un timp ne-am dus la Centrul pentru Educatie al Fundatiei Familia si Ocrotirea Copilului din Scoala nr. 136 unde I-am întâlnit pe George Turliu si Livia Cîrjan. Va spun sincer ca George parea simpatic dar Livia parea rea dar sunt de fapt doi oameni foarte buni si întelegatori. Am fost în tabere, am facut teatru, am cunoscut oameni buni. M-au învatat sa citesc si multe alte lucruri. Va spun ca este mare lucru sa schimbi un delincvent ca mine s-au ca Marian dar noi ne-am schimbat doar datorita grupurilor de lucru cu Valentina Gagof, Liliana Craciun, îndrumarilor lui George Turliu si Livia Cîrjan precum si prietenilor din Centrul pentru Educatie. Unii tovarasi de-ai mei spun ca m-am schimbat în bine altii ca m-am schimbat în rau dar eu vreau sa va multumesc pentru schimbare! Multumesc F.O.C.!”

Marturiile unui copil participant la programele Fundatiei Familia si Ocrotirea Copilului.

Partners

UNICEF Romania