Strict Standards: Non-static method GenericDataObject::IncludeAllDataClasses() should not be called statically in /home/ocrotire/public_html/data/init.php on line 17

Strict Standards: Non-static method _SettingsData::_GetAllObjects() should not be called statically in /home/ocrotire/public_html/fw2.0/data/objects/_GenericDataObject.php on line 385
Fundatia Familia Si Ocrotirea Copilului

Stiri

Concurs de benzi desenate

Comisia a lansat un concurs destinat tuturor elevilor şi tinerilor din Uniunea Europeană.În baza celor trei principii strategice ce susţin lansarea planului de acţiune al Comisiei Europene relativ la ameliorarea ...

"Am dreptul la protectie" - Clasament final

Clasamentul la concursului de postere "Am dreptul la protectie" este urmatorul:         Categoria 10-14 ani  1.  Margareta (a)         Toia Ramona                      Bacau  2.  Gemanarii              Nedelcu Simona                Braila  3.  Licuricii                   Nedelcu Simona                Braila  4.  Margareta (b)        Toia ...

Eurocetatenie

In perioada 24 septembrie - 4 octombrie Comisia Europeana Directia Generala Justitie, Libertate, Securitate a organizat in Romania, prin intermediul Fundatiei FOC o campanie de informare a cetatenilor privind drepturile ...

Concursuri

Castigatorii concursului "Am dreptul la protectie!"

2008-11-14

Ca urmare a jurizarii posterelor participante la  concursul european "Am dreptul la protectie!", urmatoarele echipe au castigat primele 10 locuri la etapa nationala - locul pe care il ocupa fiecare va fi dezvaluit doar joi 20 noiembrie in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor:

10-14 ani

Echipa                                  Coordonator                                        Oras

Alternosfera                         Copacel Adriana                              Bucuresti
     Cercetasele                         Ardeleanu Cornelia                         Tecuci
     Gemanarii                            Nedelcu Simona                              Braila
     G. Toparceanu                    Galan Lucia                                       Pitesti
     Licuricii                                 Nedelcu Simona                              Braila
     Lucky Kids                            Iordan Angelica                                Braila
     Margareta (a)                       Toia Ramona                                    Bacau
     Margareta (b)                       Toia Ramona                                    Bacau
     Sf. Nicolae                            Andronache Silvia                            Bucuresti
     Stelutele                                Nedelcu Simona                             Braila

15-18 ani

Echipa                                   Coordonator                                        Oras

Art-o (a)                                   Bosca Maria                                    Oradea
     Art-o (b)                                   Bosca Maria                                    Oradea
     Art-o (c)                                   Bosca Maria                                    Oradea
     Art-o (d)                                   Bosca Maria                                    Oradea
     Apostu-Bacau                        Marciuc Ovidiu                                Bacau
     Borland                                   Bujdei Monica                                 Suceava
     Ereb                                         Feodotov Susana                          Tulcea
     Five green roses                   Ciubotaru Gabriela                        Bucuresti
     Pagina 19                               Andrusca Ciprian                           Botosani
     Virgil Madgearu                     Toma Mihaela                                 Bucuresti

Ocupantele primelor trei locuri vor fi contactate pentru a asigura prezenta lor la festivitatea de premiere. Multumim tuturor participantilor pentru interesul aratat! Speram ca veti mai participa si la editiile urmatoare!

Diplomele de participare vor fi distribuite prin intermediul Inspectoratelor Scolare incepand cu luna ianuare 2009. Consilierii scolari si logopezii din Bucuresti le vor primi prin intermediul partenerilor nostri de la CMBRAE.

Partners

UNICEF Romania